09:26
Україно, твоя доля – єдність,злагода і воля!

   День 22 січня 1919 року назавжди залишиться в історії українського народу як свято Соборності України. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.

   У нашому навчальному закладі напередодні відзначення Дня Соборності проведено ряд заходів, метою яких було поглибити знання учнів з історії виникнення цієї знаменної дати, ознайомити з цікавими фактами, виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики тощо.

   З учнями початкових класів проведено тематичні уроки Мужності у формі  гри під керівництвом класних керівників Куруц О. І. та Барчій Н.Є., години спілкування «В дружбі – сила» (кл. кер. Обіцька Т. М. 3-Б кл.) та «Соборна Україна – одвічна мрія народу» (кл. кер. Юско Г.В. 4-А кл.).

   Цікаво та змістовно пройшла інформаційно-просвітницька хвилина «Подорожуємо містами України», яку провела класний керівник 5-А класу Сидор М. Ф. для своїх вихованців. З учнями-старшокласниками проведено виховну годину  «Нам берегти тебе, соборну і єдину» під керівництвом Шух О.Р., впродовж якої школярі мали змогу переглянути відеоматеріали про вікопомні історичні події українського народу, починаючи з 1919 року та  взяти участь у вікторині  «Я – українець». Вчителем історії та правознавства Пушкаровичем І. В. з учнями 8-11 класів  проведено виховний захід «Історичний урок єднання», протягом якого учні мали можливість згадати про історичні події, які передували незалежній соборній державі.

   Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про жертви на вівтар незалежності, соборності, державності.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 564 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]