Найпоширенішим видом інтелектуальних змагань є олімпіади з шкільних дисциплін. Конкурси-захисти Малої Академії Наук дають можливість більш детальніше та розгорнуто заявити про себе. Виступу на конкурсі передує величезна робота, але в результаті – впевненість у собі та в своїх знаннях, обізнаність у багатьох сферах, потрібних для своєї роботи, а після виступу – і в тих, які пропонують твої конкуренти. На відміну від олімпіади, МАН розвиває ораторські здібності, дає можливість спілкування з аудиторією зовсім незнайомих людей, допомагає навчитися концентрувати увагу, не виказати своє хвилювання, яке є обов’язковою складовою кожного виступу. Приємно відмітити, що учень 9-Акласу нашої школи Медвідь Андрій, приймаючи участь у такому конкурсі (Закарпатське територіальне відділення МАН України ... Читати далі »

Категорія: Вітання | Переглядів: 984 | Додав: zpzp | Дата: 20.01.2017

   День 22 січня 1919 року назавжди залишиться в історії українського народу як свято Соборності України. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.

   У нашому навчальному закладі напередодні відзначення Дня Соборності проведено ряд заходів, метою яких було поглибити знання учнів з історії виникнення цієї знаменної дати, ознайомити з цікавими фактами, виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики тощо.

   З учнями початкових класів проведено тематичні уроки Мужності у формі  гри під керівництвом класних керівників ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 565 | Додав: zpzp | Дата: 20.01.2017