23:38
Толерантність та доброта – людства два крила
Наше майбутнє залежить не тільки від старших, а й від підростаючого покоління. «Які ми будемо, як зуміємо сформувати себе,  таким і буде наше майбуття!» - під таким гаслом  у 3-Б класі школи пройшла відкрита виховна година з елементами тренінгу, присвячена міжнародному дню толерантності.
Свято розпочалось з дружнього вітання у колі,  а вправа «Подаруй усмішку другові» створила дружню атмосферу не лише для учасників а й для гостей свята. У тренінгу взяли участь учні 3-4 класів, з яких і були сформовані три команди. Класовод Обіцька Т.М. підібрала для учасників завдання, покликані розвивати  впевненість, що успіх залежить від власних зусиль, від того, наскільки ми будемо людяними, гуманними, толерантними у стосунках; навчити оволодівати мистецтвом спілкування та навичками взаємодопомоги; пробуджувати у дітей щирий інтерес до всього корисного, морального, бажання берегти людську гідність; виховувати повагу до людей, доброзичливість.
У ході заняття учні змоделювали свою  емблему  толерантності. Від нині  у  класі  поряд з учнями буде  жити власноруч створене «дерево добрих справ». Воно допоможе  планувати важливі  корисні  справи, які учні  записали  на листочках. Звучало багато теплих слів - побажань  під супровід пісні «Людина починається з  добра».
Було запалено символічний вогник доброти, який передавали з рук в руки всі учасники свята. Кожен учасник свята, замислився над тим, щоб зробити себе і світ хоч на краплину добрішим і толерантнішим.


О.І. Куруц
вчитель початкових класів
Категорія: Події | Переглядів: 2320 | Додав: Olesya | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 2
2 S_Admin   [Матеріал]
Вітаю на сайті активних відвідувачів - tetyana і olesya! Приємно бачити, що хоч один освітянський сайт Мукачівщини став полем спілкування колег. Сподіваюся, що цей окремий випадок стане традицією і для решти колег, які могли б підключатися у активну роботу щодо наповнення контентом сайту рідної школи.

1 Tetyana   [Матеріал]
Вітаю нового користувача! Дякую за присутність на святі ! Вдячна за хороші слова!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]