21:16
Тиждень основ здоров'я у школі

   Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. На даний момент школа відіграє велику роль у розвитку здоров'я дитини, ставлення до нього, реальних дій і вчинків, які створюють умови для набуття здорового способу життя.

   Згідно плану роботи школи та з метою збереження життя і здоров'я учасників навчально-виховного процесу, їх чіткого усвідомлення про небезпечні і шкідливі чинники, що виникають у навколишньому середовищі, формування умінь і навичок у створенні безпечних умов життєдіяльності у середовищі перебування, моделювання дій школярів у різних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надання першої медичної, само- та взаємодопомоги у Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 21 по 25 листопада 2016 року проведено Тиждень основ здоров'я.

   Вчителями основ здоров'я Чечур Е.О.,Гасинець М.В. та Стець С.О. було організовано  різноманітні заходи, зокрема, за участі учнів 7-их класів 23 листопада було проведено віртуальну подорож «Здоров'я–це рух!», впродовж якої на дітей чекали наступні зупинки: «Розминка», «Пізнайко», «Звичка», «Достовірна», «Дорога», «Кросворд», «Професійна» та «Пам'ятай!».

   Діти 5-6 класів мали змогу продемонструвати свою обізнаність щодо збереження здоров'я через виготовлення колажів «Особиста гігієна», кращими з яких стали роботи Бабілі М., Кисличної Є., Порохнавець А. (5-Б кл.) та «Я і звички» (переможці - Гальчук М., Переста Г. (6-А кл.) та Чижова В., Масалова М. (6-Б кл.).

   З презентаційними  матеріалами  «Скажи «НІ!» шкідливим звичкам» та «Ми за здоровий спосіб життя» педагоги школи ознайомили учнів 5-11 класів, а медична сестра Стаматієва Д.С. впродовж тижня з учасниками навчально-виховного процесу провела інформаційно-профілактичні бесіди «Здоров'я - найцінніший скарб». 


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 1359 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]