13:37
Тиждень образотворчого мистецтва у школі

   Мистецтво незбагненне й незрівнянне…Тому, з метою активізації пізнавальної діяльністі учнів, сприяння розвитку їх творчих здібностей, виявлення талановитих дітей, виховання морального і естетичного відношення до світу та художньо-образного сприйняття його, з 24 листопада по 28 листопада в школі проходив тиждень образотворчого мистецтва,

   Безмежне розмаїття предметного світу мали змогу відтворити юні художники, скульптори, архітектори та дизайнери через різноманітні цікаві та творчі заходи, такі як інформаційно-пізнавальні хвилинки «Цікаве мистецтво» за участі 1-11 класів, флешмоб «Давайте станемо метеликами», завдяки якому діти змогли виразити себе в малюнку-намалювати метелика, який символізує малюючого і цим самим вкласти в нього часточку себе.
Свої творчі здібності «народні умільці» - діти 6-их класів продемонстрували під час мистецького турніру з ліплення «У майстерні скульптора-анімаліста», переможцями якого стали Ільницький Н.,Гальчук М.,Русин А.,Швалагін І., Чижова В.,Горват Я.,Масалова М..

   Представлення власно створених колажів «В гостях у свята» та презентаційних матеріалів відбулось 26 листопада за участі учнів 7-их класів.

   Цікавою та незвичною стала  виставка улюблених авторських робіт майстрів пензля Шершун В. (11 клас), Сарканич В. (8 клас), Ільницького Н. та Тягур В. (6клас)., під час якої представники класів мали змогу ще й  ознайомитись з життєвим та творчим шляхом видатних художників Закарпаття.

Тож нехай мистецтво надихає всіх і надалі, а палітра – натхнення надає.
Дітям - віри у прекрасне,
Бо воно тепло і радість всім несе.


ПРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 683 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]