19:50
Тиждень географії

   Шкільна географічна наука має величезний потенціал для формування самосвідомості, світогляду учнів. Саме вона здатна створити умови для надання учням картини світу як цілісної системи. Географічні знання можуть стати базою для формування географічного мислення, культури, для різноманітної практичної діяльності, для творчого зростання учня.

   Дієвою формою організації інтелектуального дозвілля учнів є тижні географії.
07.12.2015-11.12.2015 в КольчинськІй ЗОШ I-III ступенів проводився тиждень географії, де учні показали свій інтелект, кмітливість, ерудованість.

   У понеділок відбулося урочисте відкриття тижня географії та конкурс на кращий вислів про географію в якому відзначився 7-А клас, особливо Порохнавець Яна, Богдан Даніела.

   У вівторок учні 7-Б класу презентували роботи з гіпсу. Особливо вдалася творча робота «Будова вулкана», яка була відзначена грамотою.

   У середу учні школи випустили стінгазети про цікаву географію.
Переможцями стали учні 7-А класу, які зуміли намалювати найкращі стінгазети, що мали свою «родзинку» і були найцікавішими.

   Четвер виявився найцікавішим і найнасиченішим, де учні показали всі свої знання, майстерність. Між 7-ми класами була проведена вікторина «Чи знаєш ти географію?».

   Учні 8-их класів показали свої знання у брейрингу «Чи знаєш ти Україну», де переміг 8-А клас. Особливо відзначилися Решко Вікторія, Медвідь Андрій, Швалагін Антоніна.

   У комп’ютерному класі були представлені учнівські роботи-проекти. Учні 10-го класу створили міні проекти «Глобальні проблеми людства». Учні 9-А класу презентували проекти про забруднення навколишнього середовища, кращі роботи учнів були відзначені грамотами, це - Переста Аліна, Русин Олександра, Меденці Аліна.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 546 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]