Шкільна географічна наука має величезний потенціал для формування самосвідомості, світогляду учнів. Саме вона здатна створити умови для надання учням картини світу як цілісної системи. Географічні знання можуть стати базою для формування географічного мислення, культури, для різноманітної практичної діяльності, для творчого зростання учня.

   Дієвою формою організації інтелектуального дозвілля учнів є тижні географії.
07.12.2015-11.12.2015 в КольчинськІй ЗОШ I-III ступенів проводився тиждень географії, де учні показали свій інтелект, кмітливість, ерудованість.

   У понеділок відбулося урочисте відкриття тижня географії та конкурс на кр ... Читати далі »

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 545 | Додав: zpzp | Дата: 10.12.2015

Ти знаєш, що ти — людина?
Ти знаєш про це чи ні?
Усмішка твоя — єдина,
Мука твоя — єдина,
Очі твої — одні.
(В. Симоненко)

   10 грудня святкують Міжнародний день прав людини. Це свято було засноване 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Двома роками раніше ООН ухвалила Загальну декларацію прав людини, яка стала першим міжнародним документом, в якому були чітко сформульовані положення про права людини.

   Зокрема, засновники Міжнародного дня прав людини висловлювалися за розширення прав людини, активну пропаганду ідей рівноправності, соціальної відповідальності та взаємодопомоги. У Міжнародний день прав людини за ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 729 | Додав: zpzp | Дата: 10.12.2015

   Ні для кого не секрет, що всі школярі з величезним нетерпінням чекають настання Нового Року. Зимові канікули, ялинка, прикрашена кульками та гірляндою, а головне – казковий та позитивний настрій.

Власне напередодні головних зимових свят в нашому закладі  пройшла підготовка  та організована  виставка-конкурс   «Новорічна композиція» та  «Український сувенір». Нашою метою було показати, як можна створити оригінальні композиції , використовуючи при цьому підручні матеріали. Учні створили чимало композицій, кожна із них вирізнялась оригінальністю, складністю, дизайном та індивідуальним підходом. При виготовленні виробів діти використовували різні матеріали. Серед них: папір, стрічки, ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 545 | Додав: zpzp | Дата: 10.12.2015