13:48
Семінар-практикум учителів фізики району на тему «Демонстраційний експеримент на уроках фізики»

      14 листопада 2019 року у нашій школі відбувся семінар-практикум учителів фізики району під керівництвом методиста РМК Тулюк О.І. на тему «Демонстраційний експеримент на уроках фізики». 
      Розпочався семінар із презентації директора школи Удут Х.В. про діяльність навчального закладу. 
      Наступним етапом роботи семінару був урок фізики в 11 класі на тему «Механічні коливання і хвилі», який провів досвідчений вчитель фізики Біланич М.М.
      Учні 11 класу Сарканич В. та Соскида В. після уроку представили увазі присутніх  свої проекти   «Фізика і гроші», «Коливання, хвилі та музичні інструменти». А також 11 клас продемонстрував, що вони не лише фізики, а й лірики, виконавши власну пісню про фізику під супровід гітаристки Порохнавець Я.. 
      Після такої релаксації  семінар продовжив роботу. 
      Біланич М.М. поділився досвідом роботи з теми «Демонстраційний шкільний експеримент». Махлинець М.А.- заступник директора з навчально- виховної роботи, вчитель фізики Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів провела майстер –клас «Використання методу карт знань на уроках фізики».
      Шніцер С.М.  вчитель фізики Лохівської ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилася досвідом підготовки до уроку, адже це запорука якості уроку.
      Семінар  відбувся на високому рівні.  Враження, роздуми, нові ідеї кожен учасник поніс у свої навчальні заклади. 


      Щира подяка усім, хто доклав зусиль для успішного проведення семінару- практикуму!
 

Категорія: Події | Переглядів: 360 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]