08:36
ПРОЩАННЯ З ПЕРШИМ КЛАСОМ В НУШ

            Ось і настав той день, коли першокласники закінчили працювати з першим у своєму житті підручником . Першокласники НУШ  разом зі своїми вчителями Тетяною Михайлівною Обіцькою та Людмилою Олександрівною Біланинець старанно вчили літери, читали, писали і ось, нарешті, перегорнули останню сторінку Букварика.
            З яким же нетерпінням першачки чекали цього свята ! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і директор школи Удут Х.В., і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Адже цілий рік вони підтримували своїх школяриків, вчили долати нелегкі вершини науки і ніколи не відступати перед труднощами. В НУШ і свято проходило по-новому. Маленькі артисти була номінантами на премію «Оскар». Святкова програма здивувала гостей цікавими номерами, особливо всім сподобалась сценка « Як Андрійко отримав першу двійку».
           На завершення свята директор школи вручила учням дипломи про      закінчення першого класу та символічні нагороди «Оскар». Хатуна Важаївна наголосила:«Буквар скінчився, та не скінчилося, а тільки починається, довге й цікаве шкільне життя. Буквар – це малесенька частинка тих великих знань, які ви отримаєте за період навчання в школі. Тож бажаю кожному з вас терпіння в опановуванні шкільних наук, творчої ініціативи, самореалізації та високих успіхів у навчанні».

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 459 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]