Зараз – особливий час. Ми звертаємося до джерел народної творчості, до народних традицій. І як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають, і, мабуть, чим більше ми будемо їх знати, тим життя наше буде радіснішим, духовно багатшим.
    Народна вишивка - це мистецтво, яке постійно розвивається. Це величезне багатство, створене протягом віків тисячами безіменних талановитих народних майстринь. Наше завдання - не розгубити його, передати це живе іскристе диво наступним поколінням.
        Рідними серцю візерунками прикрашали українки свій одяг і своїх рідних. Як то було гарно, мило, коли наші люди йшли у свято до церкви у вишиванках. При цьому кожна жінка, дівчина пишалася своїм виробом. Вишиванки були чарівно ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 532 | Додав: innaroman1996 | Дата: 17.05.2019

Оголошення! 
Шановні випускники 1969 року
 Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

     У честь 50-ї ювілейної річниці з дня закінчення школи маємо честь запросити  Вас на  СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА, яке відбудеться  31 травня 2019 року поч. о 9:00 к.ч.
   Останній дзвоник — традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Останній дзвоник підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.
    Останній дзвоник — велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам.

 

       Вхід із гарним настроєм та щирими посмішками!!
       Будемо раді зустрічі з Вами!

       Адміністрація
... Читати далі »

Категорія: Оголошення | Переглядів: 884 | Додав: innaroman1996 | Дата: 17.05.2019