12:51
Ми - щит і меч твій, Україно!

   У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком  кожного громадянина. Тож День захисника України  - це всенародне свято. Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини  та проявом поваги народу до них.  У нього славні традиції, за ним стоїть сповнена  героїки подвигів, яскравих вчинків сама історія!

   Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь – саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали їх з гідністю.  Захищати  батьківщину, свою землю, свою домівку – це святий обов’язок кожної людини.

   А щоб пам’ятати ці мудрі слова й виховувати почуття патріотизму, мужності й моральні якості в навчальному закладі було проведено ряд  заходів, присвячені Дню захисника України.  В 1-11 класах класні керівники провели уроки Мужності.  Педагог-організатор  школи, комісії учнівського самоврядування організували конкурс «Напиши листа воїну АТО» та конкурс малюнка «Моя Батьківщина –мирна країна». Найкращий лист написала учениця 10 класу Рупак Евеліна, яка звернулася в віршованих рядочках до свого тата,  що захищав нашу рідну землю, адже був учасником АТО, а найяскравіше відобразили свої почуття до Батьківщини через малюнок Шух О. (8 кл.), Порохнавець А. (5-Б), Лендєл В (1-А), Штемак Ю (10 кл.)

  Для учнів 7-11 класів  класними керівниками  Клим В. В. , Шух О. Р., Ващенок С. С. та учнями-старшокласниками Ковтун Р. (11 кл.) та Рупак Е. (10 кл.)  підготовлено презентації «Будемо гідні слави героїв», на яких діти мали змогу переглянути  слайди про історію нашої України , її славних героїв від часів Київської  Русі до сьогодення, ознайомилися з життєвим та бойовим  шляхами учасників АТО та переглянули відеоматеріали «Мандри. Не спи моя рідна земле», «Шлях  до Соборності".

   В шкільній бібліотеці Фізер Н. В. підготувала виставку  художньої т а ілюстрованої літератур  про  героїв-захисників.

   Дорогі наші захисники! Нехай  ваші сила та мужність завжди живляться  любов'ю та підтримкою близьких і рідних.  Міцного здоров'я  Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! 

Категорія: Події | Переглядів: 531 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]