18:50
Перший дзвоник - 2019!

     Сьогодні 2 вересня двері в школу були навстіж відкриті, для гостів, батьків, дітей та нашої шкільної родини, адже нині пролунав перший дзвоник для наших юних першокласників НУШ, а для випускників 11 класу  він є останнім. Для всіх присутніх гостей та нашої шкільної родини було проведено урочистий захід «Перший дзвоник».
     Випускники 11 класу   Богдан Даніела та Гусинець Петро допомогли першокласникам скласти обіцянку школяра,  передали ключик знань разом з солодким гостинцем  та долучили до святкового флешмобу «Промінчики-дзвіночки».
     Наші милі діти! Сьогодні ви усі надзвичайно гарні прийшли на своє перше шкільне свято! Ваш щасливий учнівський шлях тільки розпочинається! На цьому шляху ми, вчителі, батьки обіцяємо вам свою підтримку любов'ю, порадами, власним досвідом. Ми щиро віримо у ваші таланти та здібності, завдяки яким ви обов'язково досягнете значних успіхів.
     Бажаємо усім вам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання! Ми будемо пишатися вами від усього серця!
     Вітаємо всіх учасників навчально-виховного процесу з початком 2019 – 2020 н.р.! Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей. Щиро бажаємо педагогам, учням та їх батькам успішного навчального року, нових звершень, здійснення сміливих задумів та яскравих відкриттів! 
                                                               Доброго всім шляху!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 914 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]