Цей день - особливе свято для всіх, хто на невидимих фронтах воював за свободу нашої Батьківщини, ціною величезних зусиль наближав Перемогу. Він втілює патріотизм і відвагу сотень тисяч підпільників, їх готовність пожертвувати найціннішим, що є у кожної людини - життям.
      Напередодні цієї датив нашій школі пройшли заходи, присвячені цій визначній події. Вчителями історії Дудинець Г.В., Пушкарович І.В.  пр ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 20.09.2019

     Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній  державі триває і до нині боротьба на сході України.
     Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародній день миру. Це свято покликане змусити всіх нетільки задуматись,але й зробити що-небудь заради спокою на землі.
     За традицією з року в рік 21 вересня весь колектив та учні нашої школи відзначають Міжнародній день миру. Тому, кожна перерва і кожен урок напередодні у ці дні були пронизані темою про мир.
  ... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 20.09.2019

     Сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми відносно один одного.
     Саме тому, з 16 по 20 вересня 2019 року по всій Україні у закладах освіти проводився тиждень з протидії булінгу. Учнівський та педагогічничний колективи і нашої школи, разом з батьками, активно долучилисьдо проведення різноманітних тематичних заходів, спрямованих на попередження та уникнення негативних проявів у сучасному дитячому середовищі, яке нині зазнає тривожної тенденції.
     Адміністрацією школи було розроблено план заходів ,направлених на спільну роботу педагогів, батьків та всіх дорослих, які так чи інакше причетні до вихованн ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 20.09.2019