17:36
Пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 рр.присвячується…

       Кожен народ має свої традиції, історію, пам’ять. Минуло багато років  від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас.
       Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодомором 1932-1933 років, загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя.
       Саме тому, напередодні 22 листопада у нашій школі під керівництвом класного керівника Ващенок С.С. було проведено урок-реквієм "Згорніть сльозу ,бо ми немали сліз…" за участі учнів 10-А класу.
       Під час виховної години в уяві присутніх постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі, люди похилого віку. Увазі учнів-старшокласників класним керівником було запропоновано перегляд документальних відео- та фотоматеріалів, що дали змогу унаочнити жорстокі факти із життя українського народу у 1932-1933 роках.
       Виховання особистої стурбованості кожного за події тих років було простежено і у виступі учнів 10-А класу Длужевської Анастасії, Граба Юрія  та Кость Аліни ,які підготували цікаві тематичні інформаційно-просвітницькі матеріали та озвучили віршовані рядки «Хай палає свіча, хай палає, хай сьогодні спогади лунають»…
       У шкільній бібліотеці оформлено виставку літератури «Чорні сторінки історії» до Дня пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 рр. 
       Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять про мільйони загиблих людей, які не могли безслідно розчинитися у часі і просторі…Пам'ять про загиблих залишається і в наших серцях.

Категорія: Події | Переглядів: 310 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]