18:25
Міжнародній день миру в школі

     Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній  державі триває і до нині боротьба на сході України.
     Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародній день миру. Це свято покликане змусити всіх нетільки задуматись,але й зробити що-небудь заради спокою на землі.
     За традицією з року в рік 21 вересня весь колектив та учні нашої школи відзначають Міжнародній день миру. Тому, кожна перерва і кожен урок напередодні у ці дні були пронизані темою про мир.
     Під керівництвом класних керівників початкових класів діти створювали малюнки, виготовляли тематичні аплікації. Разом з цим їх наставники провели бесіди на теми «Діти за мир», «Я віддаю свій голос за мир», «Голуб миру», «Мир і права дитини».
     Класні керівники 5-11 класів провели інформаційно-просвітницькі хвилини, присвячені актуальній тематиці сьогодення.
     Слід відзначити активну участь щодо відзначення Міжнароднього дня миру класних колективів 1-их, 2-их, 5-их та 6-их класів .
     Міжнародній  день миру надає можливість привернути увагу дітей та молоді до питань важливості миру і принципів гуманності, свободи, добра і поваги до різноманіття. 
     Адже найбільше у світі щастя-це мир!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Переглядів: 321 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]