16:00
Міжнародний день людей похилого віку

     Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений   Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана. 
     Людина, яка дожила до «мудрого віку», гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Те, як суспільство ставиться до своїх людей похилого віку, безпосередньо впливає на стабільність і процвітання всього соціуму.                        

     Учні 3 – А класу Кольчинської ЗОШ І – ІІІ ст. з класним керівником Садварі О. М. та музичним керівником Копин Н. І. завітали до бабусь та дідусів, які перебувають у центрі обслуговування одиноких та непрацездатних громадян, що  знаходиться на території рідного селища. Маленькі школярі привітали людей, позбавлених родинного тепла, улюбленими віршами та піснями, сповненими добра, щирості, чуйності, поваги, любові... На знак вдячності до старшого покоління вихованці Октавії Михайлівни подарували присутнім листівки-побажання та солодкі квіткові композиції.
     Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ними.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
  

Переглядів: 339 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]