Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням  Свято вчителів є особливим у нашій школі. Заздалегідь учні готують концертну програму та виготовляють вітальні листівки ветеранам педагогічної праці.
    У цей день 4 жовтня традиційно було проведено день учнівського самоврядування, під час якого учні 11,10-их класів мали змогу відчути себе вчителями. 
    Вихованці Ващенок С.С. та  Гасинець М.В. ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 403 | Додав: innaroman1996 | Дата: 04.10.2019

        Дорогі вчителі та ветерани педагогічної праці!


     Прийміть щирі вітання з професійним святом з Днем вчителя!
     Все життя Ви з теплотою і вдячністю допомагали , осягати знання і життєву мудрість, Ви причетні до багатьох перемог своїх учнів. Щоденною працею визначаєте долю поколінь.
     Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання,  готувати їх до життя в суспільстві.  Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і сама необхідна для суспільства - Вчитель.
     У цей святковий день від усього серця бажаємо Вам доброго здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та успіхів у всіх справах і починаннях!
     Бажаємо старанних та слухняних учнів, вдалих та добрих днів, щирих та радісних посмішок, блискучих та неперевершених ідей, великих та гідних успіхів. Будьте завжди талановитими вчителями та щасливими людьми.

Здоров'я Вам, вчителі, відмінного настрою та щирих посмішок!
                      
                                                                                                                         
З повагою 
директор школи 
Удут Хатуна Важаївна 
та профспілка школи
... Читати далі »

Категорія: Вітання | Переглядів: 290 | Додав: innaroman1996 | Дата: 04.10.2019