13:10
Екскурсія до Львова

   Шкільні екскурсії – чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми  живемо. Це - спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії – це ті події, які пізніше згадуються все життя.

   Дуже цікавою і змістовною була екскурсія під час весняних канікул  в учнів 10 класу до славетного   українського  міста  Львів.

   Львів  привітав нас усміхненими обличчями мешканців, грандіозними будівлями і затишними вуличками.  Дехто вперше милувався  Львовом. Учні переконалися, що це місто, де сучасне легко і природно сплітається з минулим.
Львів — це місто, у яке не можна не закохатися з першого погляду. Дами у старовинних нарядах продають на львівських вуличках льодяники,  по бруківці їздять справжні карети, а будинки так і дихають історією, усі у візерунках та скульптурах! Кожна вуличка Львова наповнена стародавнім шармом, ароматами кави, духом романтики і архітектурною довершеністю. Кожен його елемент приховує цікаві історії та інтригуючи загадкові легенди.

   Учні пройшлися знаменитою Площею Ринок, яка ніколи не залишається пустою. Із величезним захопленням піднімалися на знаменитий "львівський Біг-Бен" - Ратушу, історія якої розпочалася ще з початку далекого ХІV століття. 

   З цікавістю роздивлялися одну з найзнаменитіших історичних споруд міста - Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької. Найсмачнішою подією стало відвідування шоколадної майстерні та копальні кави.

   Цим містом можна захоплюватися в будь-яку пору року та в будь-який час доби. Львів - це жива історія в сьогоденні. Описувати видатні місця Львова можна вічно, але слова – це лиш слова, його треба побачити на власні очі та відчути цей неповторний ритм, ритм величного міста Львова. Ми встигли полюбити Львів. Сподіваємося, що не один раз відвідаємо місто Лева. щоб знову поринути у світ загадковості і мрій.

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 505 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]