19:41
Єдиним берегом дитинства...

Багаторічною дружбою та тісною співпрацею пов'язані між собою Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кольчинський дошкільний навчальний заклад №1. Адже існує те спільне, що їх поєднує – усі вони залишають слід у душі дитини. Кожного року школа радо відкриває двері для випускників садочка.
А 6 жовтня, у час, коли дошкільний заклад святкував свій півстолітній ювілей, багато теплих слів та  чудових вітань звучало на адресу садка з вуст педагогічного колективу закладу  та учнів школи.  Директор школи, Хатуна Важаївна Удут, сердечно привітала дошкільний навчальний заклад з ювілеєм та побажала закладу процвітання  та творчих успіхів.
Мабуть найяскравіший і найдорожчий подарунок для рідного садка підготували його випускники, тепер вже учні школи, на чолі із педагогом організатором та керівництвом закладу. Масалов Мирослав із захопленням декламував зі сцени слова привітання, завзято витанцьовували й весело співали Пушкарович Станіслав та Даніела Богдан. Завжди яскравий, насичений емоційністю виступ дарує присутнім Горват Віталій, а Шепа Карінка бажає, щоб яскравий промінчик світив завжди на дошкільнят, вихователів і працівників садочка.
У цей день від всієї душі хочеться побажати ДНЗ успіхів та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження та нові досягнення.
Категорія: Події | Переглядів: 601 | Додав: Tetyana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 S_Admin   [Матеріал]
Вітаю нового активного користувача з першою статтею на сайті! Вдалася гарна! Так тримати!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]