16:37
ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ У ШКОЛІ

   14 жовтня є особливим днем для українців, він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічну.
   Цього дня Україна  відзначає день Покрови Пресвятої Богородиці- старовинне християнське свято, день Українського козацтва та день Захисника Вітчизни.
   Напередодні свята 10 жовтня  учні 3-Б класу під супроводом класного керівника Мішко Н.М. та асистента-вчителя Гичко Є.К. взяли участь у спортивних змаганнях «Нумо, козаки!» , щоб навчитися шанувати традиції свого народу та передавати їх із покоління в покоління. Учасники змагань взяли участь у різних конкурсах на  спритність, витривалість і навіть розум. А вболівали за славних козаків наші милі україночки, у яких теж було нелегке завдання - показати свою майстерність у конкурсі «Вишиванка».  На завершення тематичного дійства всім учасникам козакам були вручені Козацькі грамоти.  Ні в кого не залишилося сумніву, що учасники сьогоднішніх змагань – гідне покоління запорізьких козаків.
   Вихованці Куруц О.І. та Барчій Н.Є., учні 1-их класів також  взяли активну участь в розважально—пізнавальній грі «Козацькому роду- нема переводу»
   Класним керівником  Стець С.О. 11 жовтня було  проведено відкриту виховну годину до Дня Захисника Вітчизни у формі вікторини «Подорож стежками захисників України» за участі учнів 9-Б класу. Діти мали змогу взяти участь у навчально-пізнавальній   вікторині, яка стала  не тільки перевіркою знань школярів, але і розвитком пізнавальних інтересів дітей та зацікавила їх вивченням нових героїчних сторінок вітчизняної історії.
   Працювали учні з анаграмами, проведено задачі на логіку, які стосуються Дня Захисника України. У формі дискусії вчитель , разом з своїми вихованцями поділилися думками з проблемних питань, що стосуються історії українського героїзму. 
   Цього ж дня представники школи,  зокрема дирекція та вчителі, разом з учнями 10-их класів, представниками громадськості стали учасниками районного свята, яке відбулося на території смт Кольчино і взяли участь у покладанні квітів перед пам'ятним знаком «Патріотам України».
   Підсумком  проведених тематичних заходів у школі  має стати любов до України, самовідданість і патріотизм її  захисників, активна громадська позиція українців, особиста відповідальність за долю держави як дітей так і дорослих.


           Слава Україні! Героям слава!
 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 372 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]