19:44
День святого Валентина
Без любові не можна жити,
Треба всім вона з юних літ.
Без любові зав’януть квіти,
Стане сірим, безликим світ.
Без любові не можна жити.
Хай у серці вона горить.
Хай душа ваша вміє любити,
Бо любити — це значить жить!
 
   Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є! Воно відзначається з особливою серйозністю майже по всьому світу 14 лютого.
   Любов - це талант почуттів. Це творчість щастя, творчість добра, радості, цікавого життя. А те, що любов є всеобіймаючою, всеосяжною, вічною ми прагнули довести це на святі «Все починається з любові», яке разом з педагогом-організатором  Масаловою М. І. створили учні-старшокласники.  Цей шкільний захід зібрав  учнів 7-11 класів, які мали змогу позмагатися в різноманітних конкурсах, переглянути презентацію «День святого Валентина  в інших країнах світу», прослухати  виразне читання поезій, подивитися флешмоб «Я люблю…».  На початку свята емоції переповнювали учнів, адже кожен хотів спробувати себе в тому чи іншому конкурсі  і здобути собі титул «Валентин та Валентина-2017». Серед присутніх було обрано 6 дівчат та 6 хлопців, які змагалися в інтелектуальному, танцювальному конкурсах. Глядачі мали змогу перевірити учасників на кмітливість, дотепність, креативність.  Додав цікавості відеофлеш-моб, який створили учні шкільного гуртка «Юні журналісти».  За святом спостерігало журі, які й обрали  «Валентина» - Медвідя Андрія (9-А кл.) та «Валентину» - Богдан Даніелу (8 кл.), які були найкмітливішими та найцікавішими для присутніх. Крім того, на святі була представлена виставка творчих доробок «Він+Вона», на якій були показані роботи учнів 5-7 класів, створені власноруч. Цілий день в школі працювала пошта валентинок, яка зібрала листи, адресовані коханим людям. Всеобіймаюча любов панувала весь день. Вечір відпочинку був просто чудовим!
   Ми  бажаємо всім, щоб кожен день великого життя був сповнений коханням, як і День святого Валентина – найбільш поетичний, найтаємничіший, найромантичніший день року.
Кохайте, люди, будьте чарівні,
Де б не жили, в якому краї.
Найкращими хай будуть на землі
Три звучних слова: Я тебе кохаю!»
Відеофлеш-моб, який створили учні шкільного гуртка «Юні журналісти»
 

Категорія: Свято | Переглядів: 921 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]