13:26
День сміху

1 квітня!!! Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається у Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і навіть на Сході. В одних країнах 1 квітня називають День сміху, в інших – День дурня. У цей день кожен хоче пожартувати над кимось, тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.

Важко розповісти, звідкіля пішло це свято. Звичай веселитися, жартувати саме 1 квітня існує в дуже багатьох країнах. Тож в нашій школі відзначення цього свята також підняло настрій, викликало різноманітні почуття – радість, сміх. А що може бути кращим за сміх!? Людина сміється! Чудово! Це означає, що їй добре, спокійно, радісно. Нехай і сьогодні в день сміху всім буде весело і затишно. Французький письменник Віктор Гюго якось сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».

Учні 9-А класу приготували цікавий сюрприз вже з самого ранку. Адже на дверях кожного класу школярів чекав жартівливий надпис, тому в приміщення вони заходили вже з посмішкою та приємним настроєм. Крім того, кожен класний колектив змагався в конкурсі стіннівок «Сміймось на здоров’я!» і переможцями визначено 6-А та  9-А, а також варто відзначити роботи 6-Б, 9-Б, 7-А, 7-Б, 11 класів.

Веселощі відбувалися і в учнів 3-х класів. Діти взяли участь у показі найкумеднішої маски, де найкращими виявились роботи Бабілі М., Сабо І., Кисличної Є. Учні проявили себе і як актори гумористичного жанру, продекламували гуморески, мандруючи творами відомих українських гумористів – Грицька Бойка, Степана Олійника, Павла Глазового та Степана Куданського. Атмосфера веселості, жартів охопила всіх присутніх на святі.

Пам’ятайте одну річ, що сміх справжній лікар душі людини. Тож смійтеся частіше, даруйте людям свої позитивні емоції, нехай на серці буде радість, а на обличчі щира українська посмішка. З 1 квітня!

Категорія: Події | Переглядів: 546 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]