12:06
День Єднання...

     Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання ,адже нині набрав чинності Указ Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 р. № 53/2022, яким оголошено 16 лютого 2022 р. Днем єднання.
     День єднання – нова дата в Україні. Це день, коли ми показуємо усьому світу, що ми згуртовані та стоїмо один за одного горою.
     Саме тому ,з метою посилення консолідації українського суспільства ,патріотичного виховання та згуртування молоді у нашому освітньому закладі було проведено різноманітні тематичні заходи ,спрямовані на попередження інформаційно-пропагандиського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість .
     Впродовж дня представники педколективу  закладу стали учасниками живого ланцюга за участі представників місцевого самоврядування та представників територіальної громади. Продовженням святкового дня став  своєрідний марафони єднання ,який розпочався у початкових класах тематичним флешмобом «Разом з Україною». Влучними ланцюжками доповнення стали хвилини спілкування класних керівників 5- 11 класів ,які пройшли під гаслом «UA РАЗОМ» .
     Під керівництвом вчителів історії Дудинець Г.В.  та Пацьо А.В. учні 8-9 класів взяли участь у освітянському телемості «Об'єднані Україною», що транслювався на youtube-каналі та Fаcebook-сторінці Міністерства ,а також стали учасниками флешмобу «Єднаймося заради України ».
     Відеоролик «Я патріот своєї країни!» було відзнято  учнями 10 класу під супроводом класного керівника Алексюк К.Ю.. Старшокласники спромоглися  передати в ньому  справжній дух та силу українського народу. 
     Наша сила у нашій єдності!  З Днем єднання, Україно!    Коли ми разом нам не страшний будь-який ворог – ні зовнішній, ні внутрішній.  Ми віримо в нашу армію, і у наших воїнів – разом ми переможемо! 
                                                                     Слава Україні! 
 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

ПЕРЕГЛЯД ВІДЕО

ВІДЕО

Категорія: Події | Переглядів: 435 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]