13:35
День цивільного захисту

   27 квітня 2016 року на базі нашої школи пройшов показовий  День цивільного захисту, який почався із лінійки, де були визначені основні завдання дня ЦЗ, учнів було ознайомлено з програмою  Дня цивільного захисту, яка  була цікавою й насиченою.

   Для учнів було проведено різнопланові заходи, зокрема відкриті уроки і виховні години, вікторини, відпрацювання нормативів ЦЗ, практичні заняття з надання домедичної допомоги потерпілим, комбінована естафета, тренування по користуванню індивідуальними засобами захисту, зокрема протигазом.

   На спортивному майданчику між учнями 5-11 класів була проведена комбінована естафета з елементами ЦЗ, у  якій учні показали злагоджені, чіткі командні дії під час надзвичайної ситуації.  Найкращими виявились учні 9-А класу, які здобули І місце, а ІІ місце зайняла команда 6-Б класу, ІІІ місце  вибороли  учні 9-Б класу. В естафеті «Допомога потерпілому під час пожежі» І місце зайняла команда учнів 10 класу,  ІІ місце 9-Б та ІІІ місце учні 8-А класу.

   Останнім етапом Дня ЦЗ за сигналом було проведено оповіщення учасників навчально-виховного процесу про землетрус. Учні під керівництвом учителів організовано, без паніки, згідно з планом евакуації покинули приміщення школи та вийшли на подвір’я навчального закладу.

   Завершенням проведення Дня цивільного захисту стала підсумкова  лінійка, на якій були підведені підсумки проведення показового Дня цивільного захисту.

   Показовий День ЦЗ був проведений на достатньому організаційно-методичному рівні. Успіх його великою мірою залежав від його завчасної підготовки, чіткого керівництва, підбору заходів та правильного визначення складу учасників. Педагоги обмінялися досвідом в організації навчальної роботи з питань безпеки життєдіяльності, а школярі отримали багато корисної інформації та закріпили її на практиці.

Категорія: Події | Переглядів: 466 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]