14:53
ЗУСТРІЧАЙМО РІК НОВИЙ!
Із нетерпінням чекає свята Нового Року весь український народ. Ялинка, подарунки, феєрверки, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. А в нашої школи є мрія зробити всіх дітей щасливими та дружніми. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.
Тому напередодні канікул у школі відбулося розважально-новорічне шоу «Зустрічаймо Рік Новий!» для учнів 1-5 класів, яке було проведено в будинку культури смт Кольчино. Голова селищної ради –  Дуб М.В.  із задоволенням був присутнім на цьому святі разом з директором школи Удут Х.В., яка прийшла привітати діток та подивитися на їх радісні посмішки та порадіти разом з ними. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої музичні та танцювальні здібності, проявили власні таланти під час виступів та увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.
 
Категорія: Свято | Переглядів: 547 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]