14:39
Зустріч з Дідом Морозом

 Новорічне свято – це довгоочікувана казка не тільки для малечі, а й для всіх дорослих. Всі з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки. 

  На порозі 2015 рік…. Новий рік, ялинка, прикраси, карнавальні костюми, подарунки. Скільки радості було на очах в учнів  школи коли розпочалася підготовка до святкування Нового року. Всі вікна школи прикрасили новорічними витинанками, у фойє була організована виставка новорічно-різдвяних композицій.

  23 грудня зимова казка завітала і до учнів нашої школи. Діти ретельно готувалися до свята і викликали масу емоцій в усіх глядачів. Сніжинки, Мальвіна, Білосніжка, Принц, Шерлок Холмс, Солоха – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.

  І наших дітей не впізнати! Всі діти були у святкових карнавальних костюмах.  Учні 1-4 класів  підготували незабутні новорічні подорожі до улюблених казок, вивчили багато пісень, танцювали біля красуні-ялинки ялинки. А яке ж свято без Діда Мороза! Тому під кінець свята з вітальними словами та з чарівною Снігуронькою він завітав до святкової зали, загадував присутнім загадки, веселив присутніх та співав пісень з учнями школи.

  Чарівне новорічне свято дуже сподобалось і дітям, і батькам, подарувало неймовірну чарівну атмосферу добра, радості та казковості.

Категорія: Свято | Переглядів: 560 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]