08:33
Загальношкільні збори з батьками майбутніх першокласників

Бути готовим до школи - не означає вміти читати, писати і рахувати. 
Бути готовим до школи - означає бути готовим всьому цьому навчитися.
                                                                            Венгер Л.А. 

   Вступ до школи — це переломний момент у житті кожного малюка. Змінюється місце дитини в системі суспільних відносин, це перехід до нового способу життя і умов діяльності, це перехід до нового положення в суспільстві, до нових взаємин з однолітками і дорослими. Дуже важливо, щоб дитина була готова до цих змін, була готова до навчання в школі. Багато чого на цьому шляху залежить від батьків першокласника.
   У Кольчинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 22 серпня відбулись збори для батьків майбутніх першокласників,   Дирекція школи та вчителі 1-их класів дали практичні рекомендації та поради щодо вікових особливостей дитини шкільного віку, обговорили з батьками проблему психологічної готовності до навчання.  

   Успішна адаптація у школі надзвичайно важлива,  дитині потрібні психологічна стабільність, висока самооцінка, віра в свої сили і соціальні здібності. У цій ситуації дуже потрібні встановлення теплих відносин дитини з учителем та підтримка батьків. Дитина повинна відчувати, що ми завжди її любимо, завжди допоможемо і підтримаємо. Відео

Категорія: Події | Переглядів: 550 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]