10:17
Зустріч весни в групах продовженого дня…

     Настала весна. На обличчях все частіше з’являються посмішки. Найбільше радіють весні діти…
     Незабаром з-під землі виглянуть перші боязкі зелені травички, набряклі бруньки на деревах лопнуть, і з’являться дивовижні зелені листочки. На зміну білому і сірому приходить зелений і блакитний кольори.
 Весна прийшла!
     Цьогоріч свято весни зустрічали і вихованці Свистун Г.М., Душенкевич Т.Й., Лакатош В.В., які займаються в групах продовженого дня.  
     Учні 1-4 класів під керівництвом своїх наставників показали всю красу весняного розмаїття…
     Хто з нас не малював у дитинстві крейдою на асфальті? Такі дивні сліди з’являлися 1 березня на території закладу, зокрема асфальтне покриття завдяки творчим зусиллям учнів 1- их класів розквітло весняними дивними барвами, адже малювання на асфальті – це не тільки веселе заняття під час прогулянки. Це і творчість, і пізнання дитиною навколишнього світу, бо малювати крейдою це зовсім не те ж саме, що водити по папері олівцем або пензликом. Тут зовсім інші відчуття, які  майстерно додає Свистун Г.М. своїм вихованцям. Кінцевим результатом яких є радість , посмішка, задоволення дітей від спільної творчості.
     Не так давно, готуючись до приходу весни, і дорослі, і діти співали веснянки. Закликання весни - один із найцікавіших звичаїв нашого народу.
     Наставник групи продовженого дня Душенкевич Т.Й. організувала проведення зустрічі весни у розважально-ігровій формі, де учні 2-их класів весело провели час, закликаючи весну різними піснями та танцями, адже з давніх-давен повелося в народі приймати активну участь у закликанні довгоочікуваної Весни зі співами, святковим настроєм та смачними пригощаннями.
     Неоминули свято весни і учні 3-4-их класів вихованці Лакатош В.В. ,під час якого дітки разом з вихователем групи продовженого дня навчилися створювати мальовничу декоративну красу квітів «Весняні первоцвіти», адже у всі часи квіти були найбільш яскравою прикрасою  саду, а різноманітні квіткові композиції є гордістю всіх дівчат і жінок. 
     І справді, де ще можна настільки близько милуватися красою живої природи, а також безпосередньо брати участь у її створенні, ніж у дитячі та юнацькі роки!
 Тож бережіть красу кожної квіточки, кожної рослинки, кожної травички, кожної комашки. І буде наша українська земля квітучою і завжди прекрасною.
                                                 
                                                                         Всіх зі святом весни!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 191 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]