16:02
ЖІНОЧИЙ ДЕНЬ, 8 БЕРЕЗНЯ, СВЯТО ВЕСНИ…

     Жіночий день, 8 Березня, Свято весни – з дитинства відклався у нас в пам’яті, як добрий і яскравий день, повний посмішок, квітів і привітань.
     Не будемо вдаватися в його політичне забарвлення, як воно виникло. Адже вже не одне покоління людей, і не тільки нашої країни, вважає цей день справжнім символом поваги, любові, ніжності і захоплення її Величністю Жінкою.
     Напередодні, 5-го березня 2021 року в Кольчинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  відбулось літературно-музичне дійство «У ЖІНЦІ все від Божої любові», яке проходило в онлайн режимі.
     Дотримуючись традицій нашого освітнього закладу тематичні відео привітання підготували вихованці Попович М.І. 5-Б класу та випускники 11-их класів разом з класними керівниками Ващенок С.С. та Гасинець М.В..
     На перегляд хореографічної композиція «Мамине серце» запросила всіх керівник гуртків «Імпульс» та «Діамант» Садварі О.М..

     8 березня – свято весни, свято пробудження природи, а від того у всіх жінок працівників закладу панував піднесений настрій та радісна посмішка. 

     Всією шкільною родиною ми відзначили високе ймення ЖІНКИ.
Так приємно спостерігати, як свято приносить радість, гарний настрій, бадьорість.
     Свято весни продовжується і в родинних оселях …
Від усього серця хочемо подякувати за те тепло, що подарували ми один одному всі: учні, колеги, працівники закладу  та батьки.


ЗІ СВЯТОМ ВАС!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

ВІДЕОПРИВІТАННЯ

ВІДЕОПРИВІТАННЯ 5 - Б КЛАС

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ 11 - Б КЛАС

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ 11 - А КЛАС

ВІДЕОПРИВІТАННЯ 11 - А КЛАС

ТАНЕЦЬ


 

Переглядів: 708 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]