13:57
Жінка - найпрекрасніше Боже створіння

З ледь відчутним весняним подихом весни приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті, пов'язане з жінкою.

Особливою атмосферою тепла, щирості наповнилася школа у переддень свята 8 Березня. Учні 1-11 класів мали можливість виготовити власноруч квіти з бісеру, паперу, солоного тіста та інших матеріалів й позмагатися в конкурсі творчих доробок  «Найкращі квіти Вам, жінки». Учнівські роботи було представлено на виставці у шкільному фойє. Яких тільки квітів там не було! Гіацинти, фіалки, троянди, тюльпани, ромашки... Але найголовнішим є те, що в ці квіточки учні вклали трохи праці, але багато любові та добра до жінки-матері, жінки-вчителя. Найкращими виявились роботи учнів початкових класів. І місце серед них вибороли – Кощак А., Митрович О. (1-А), Кисличний І., Станкович Д., Микуланинець В., Симочко В., Дзямко В., Куруца Є. (2-Б), Яворська А., Обіцька О. (2-А), Напуда Н., Бесага А., Чорба А. (3-А), Порохнавець Р.,  Самарський В., Кенез М. (3-Б), Переста Г., Фаринич А. (4-А), Кость А., Коштяк А.,  Чижова В. (4-Б). ІІ місце – Кірясов Н., Шепа В., Симочко А. (2-А) , Зеленько А., Мадяр Н. (1-А). 5-11 класи прийняли участь в цьому конкурсі  і не  менш постаралися, але найкращими стали такі класні колективи: 7-А, 7-Б, 6-Б, 5-А, 5-Б, 6-А, 8-Б, 9-А.

Крім того, 6 березня всією шкільною родиною ми святкували День жінок, адже в школі відбулося свято «Жінка найпрекрасніше  Боже створіння».  Особливими рядками, сповненими любові, тепла і поваги, діти говорили про маму – берегиню роду людського. Про маму, в слові якої вміщені яскраві теплі промені сонця, мерехтіння зірок, щира любов, яка зігріває всіх членів великої родини. Закликали всіх присутніх пам'ятати завжди: де живе мама там твій рід, там тепло і затишок, там живе вічна й непідробна любов. Вчителі отримали вітання від учнів випускників, які поздоровили жінок-вчителів гарними поетичними рядками, порівнюючи їх з весною. Крім того, вітання отримали й від учнів 5-Б класу під керівництвом класного керівника Гасинець М.В. На святі лунала пісня, яка радувала серце й душу кожної присутньої жінки у виконанні Горвата Віталія (пісня «Яворина») та Окс Анастасії (Пісня «Червона калина»).  Звичайно ж сміх додає здоров'я, тому  Масалов Мирослав з гуморескою «Українки – найкращі» та Обіцька Олександра  з віршем «Подвиг про суботній ранок» додали присутнім веселого настрою та приємних емоцій на святі.

Кожним своїм виступом діти бажали своїм рідним та учителям  щастя, радості, спокою, злагоди, здоров'я і ясної долі.

Дорогі наші жінки! Щиро і сердечно вітаємо вас із весняним святом – 8 Березня! Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика! Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму! Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог! Бажаємо вам міцного здоров'я, здійснення всіх мрій та бажань! Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут! Щастя вам і вашим родинам!

Категорія: Свято | Переглядів: 654 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]