07:02
Засідання школа молодого вчителя

   Одна з форм підвищення кваліфікації молодих учителів-спеціалістів із педагогічним стажем роботи до 3-х років - Школа молодого вчителя, яка покликана формувати майстерність, творчу індивідуальність молодих педагогів. Мета засідань - допомога вчителям у професійному становленні та досягненні успіху.

   Нещодавно в нашому закладі відбулося засідання Школи молодого вчителя на тему «Інформаційно-комунікативний простір як середовище розвитку  інноваційної  особистості». Заступник  директора  з НВР Сідор О.С. акцентувала увагу, що на сучасному етапі головною метою вчителя є формування компетентностей, чітка мотивація навчальної  діяльності, різноманітні форми і методи навчання  та  систематичний контроль за рівнем навчальних досягнень.

   Під час засідання розглядалися питання  підвищення  зацікавленості учнів предметом, забезпечення  глибшого  засвоєння змісту навчального матеріалу, вироблення громадянських навичок, виховання відданності демократичним цінностям.  Керівник  ШМВ, вчитель історії Дудинець Г.В. разом з учнями 7-А показала фрагмент уроку із застосуванням інноваційних технологій.

   З презентацією "Перші кроки у школі"  виступила молодий педагог, вчитель німецької мови Клімцова Т.М., яка поділилася з успіхами та  невдачами першого року педагогічної діяльності.

   Цікавим та повчальним  був тренінг  "Розвиток  професійної  компетентності  молодих  педагогів".

   Отже, бажаємо молодим спеціалістам набиратись досвіду і спрямовувати його на досягнення успіхів у педагогічній діяльності, на впровадження нового змісту освіти.

Категорія: Події | Переглядів: 610 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]