18:17
Захистимо щасливе дитинство

Захист дитинства у цілому світі
Це — місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити.
Прекрасне і вічне нехай не вмира.

1 червня - День захисту прав дитини. Міжнародний день захисту дітей було проголошено в 1949 році. Захист дітей — необхідна і наполеглива праця. Тому наш оздоровчий табір «Калина» теж урочисто святкував цей неповторний день, присвячений всім дітям Землі. В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоб люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Ми робимо свято, щоб послухати дітей та інколи в них повчитися. Загін №8 підготував для дітей табору відпочинку «Калина» інформаційно-розважальну програму:

  1. Учні проглянули відеофільм, у якому йшлося про Декларацію прав дитини; ознайомилися з правами дітей; дізналися, як святкують цей день у країнах Європи та України, тощо.
  2. Свої знання і відомості, які здобули діти під час перегляду відеоролика, вони закріпили у формі відгадування – які права порушили герої казок та мультиплікаційних фільмів. А епізоди цих фільмів демонструвалися на екрані.
  3. Під час лінійки виступили школярі загону №8 з літературним монтажем, в якому розкрили значення і важливість захисту дитинства для майбутнього, прозвучали поезії на цю тему.
  4. Була проведена казкова правознавча вікторина «Права дітей».
  5. Загін №8 організував конкурс на кращий малюнок серед загонів табору відпочинку «Калина» на тему: «Щасливе дитинство».

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Переглядів: 1009 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]