12:54
Проведення навчально-польових зборів та  медико-санітарної підготовки для учнів 11 класів

     Згідно з розпорядженням №74-02-4/1 від 05.05.2021 голови Кольчинської селищної   ради Мукачівського району Закарпатської області Дуб М.В. з 12 по 14 травня 2021 року в нашому закладі проходили 3-х денні навчально-польові збори. Це стало підсумком всієї праці викладача Удут Ю.Ю. та учнів 11 класу на заняттях з предмету «Захист України» протягом 2 років.
     І-ий день: юнаки відпрацьовували тактичну підготовку по вибору вогневої позиції, дії під час застосування зброї масового ураження, дії солдата в обороні та у складі тактичних груп.
     Кращими було визначено командирів відділень Граба Ю. 11-А клас, Дзямко С. 11-Б клас.
   І-ий день: у дівчат відбулися навчально - тренувальні заняття з теми «Основи медичних знань і домедична допомога». Відпрацьовували надання першої медичної допомоги при переломах і вивихах, накладання шин на верхню та нижню кінцівки.
     Кращими було визначено Кость А.11-А клас, Глаголу І.11-Б клас.
   ІІ-ий день: юнаки закладу відпрацьовували правила стрільби по нерухомим цілям та    цілям, що з'являються,  бойовими набоями з автомата Калашникова на базі Мукачівської дільниці полігону військової частини А1556. 
     Кращими було визначено Васильєва С. 11-А клас, Дудник В.11-Б клас.
     ІІ-ий день: у дівчат відбулися навчально - тренувальні заняття з теми «Надання домедичної допомоги в секторі обстрілу».
     Кращими було визначено Рубенян Н. 11-А, Яворську Д. 11-А, Фурделу Н.11-Б, Кереселідзе М.11-Б.
     ІІІ-ий день: в учнів закладу відбулися навчально - тренувальні заняття з теми «Домедична допомога». Юнаки та дівчата відпрацьовували способи та правила транспортування потерпілих при різноманітних ушкодженнях: перенесенням на руках, плечах, на спині з використанням носильних лямок і підручних засобів.
     Кращими було визначено Кохан Ю.Ю.11-А, Малікову О.11-А, Козаря А.11-Б., Глагола І.11-Б..
    Старшокласники виконували стройові вправи, здавали нормативи з фізичної підготовки, виконували нормативи з одягання протигазів, показали свої вміння орієнтування на відкритій місцевості, закріпили знання та навички, набуті на уроках з предмету «Захист України».

     Дякуємо за за організацію та якісне проведення навчально-польових зборів вчителю предмету «Захист України» Удут Ю.Ю., медичній сестрі Дякун Г.М. та учням 11 класів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

ВІДЕОПЕРЕГЛЯД

Категорія: Події | Переглядів: 298 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]