08:00
За вікнами осінь...

     За вікнами осінь... Золота пора року, що вражає  багатством кольорів, плодів, фантастичним поєднанням фарб і, звісно, приємністю відчуттів за щедрий врожай.
     Своїм дивовижним настроєм та неповторністю краси  вона зачаровує серця учнів ,вчителів та батьків нашого освітнього закладу. Завдяки різноманітним формам роботи діти змогли показати широкий спектр своєї діяльності.
     19 жовтня 2021 року  в приміщенні клубу смт Кольчино відбулось свято осені під назвою «Осінній ярмарок - 2021».
     Під керівництвом  класних  керівників Барчій Н.Є. та Желізняк М.В.  за участі  учнів 3-Б і 7-Б класів відбулося тематичне літературно-музичне дійство, сповнене інсценівками, піснями, гумором, ліричністю. Святкову атмосферу виступу відчули присутні педагоги та представники класів.
     Сценки пронизані любов’ю до рідного краю, та гумор створили справді святкову атмосферу. Програма святкового заходу була яскравою танцювальними номерами та музичними композиціями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.
     Хореографічна композиція «Подих осені» у виконанні членів гуртка «Діамант» під керівництвом Садварі О.М., вразили яскравим виконанням.
     Наступного дня 20 жовтня в закладі відбулася щорічна традиційна виставка-конкурс «Осінній вернісаж».
Проведення конкурсу передбачало: оформлення виставки квітів, сюжетних композицій з природних матеріалів, малюнки, аплікації.
     Умови конкурсу були наступні: естетичність оформлення, майстерність (вироби мають бути виконані власноруч), оригінальність представлення композиції, творчий задум.

     Різноманіття квітів, осінні дари у вигляді цікавих  композицій з овочів, фруктів та всього, чим багата природа, малюнки і аплікації були майстерно представлені для огляду  у приміщеннях класних колективів 1-11 класів та на групах продовженого дня.
     Творчі доробки та індивідуальний підхід дітей довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні фрукти, овочі та квіти перетворити на справжні шедеври.
     Дякуємо всім за участь у виставці та за свято, готуючись до яких можна показати свій артистизм, акторські, музичні здібності та уміння   проявити осінні фантазії в поробках з природного матеріалу та насолодитися золотими кольорами осені, запахом її дарів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Категорія: Свято | Переглядів: 211 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]