08:09
З Україною в серці!

  У наші дні, коли День Незалежності набув справжнього значення і став правдивим святом для всіх патріотів України, благородні воїни знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи всьому світу свою незламність.

   День Незалежності України — це горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни

  Педагогічний та учнівський колективи нашої школи також прийняли участь у відзначенні 23-ї річниці незалежності України. Учні 9-А класу під керівництвом класного керівника Клим В. В. підготували літературну композицію «З Україною в серці». Ансамбль «Струмочок» (керівник Делеган Н.І.) та учень 7-Б класу Горват Віталій стали чудовою музичною окрасою свята. В їхньому виконанні прозвучали пісні «Вишиванка», «Розкажу про Україну». Слід відзначити патріотичну піднесеність, що лунала в кожному слові наших учнів.

   Директор школи Удут Х.В. відзначила, що це наше національне свято, яке дає кожному жителю країни впевненість у завтрашньому дні, вільне життя в демократичному і незалежному суспільстві, можливість ростити нове покоління в дусі традицій та поваги до предків.

Ніхто вже не зборе твій дух всенародний,

Щоб вільною жити — це право твоє.

Тож будьмо щасливі й веселі сьогодні,-

Дорогу до волі сам Бог нам дає.

  Боже, Україну храни, дай нам віри і волі, дай нам безмежного терпіння й одностайності, злагоди, взаєморозуміння.

  Держава Україна є! На весь світ продемонстровано, що ми — державницький народ, що ми — світова нація, яку чекає велике майбутнє!

Категорія: Події | Переглядів: 565 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]