07:27
З Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Шановні працівники школи!
Дорогі діти!

     Прийміть сердечні вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!
Напередодні свят я щиро дякую колективу за трудові досягнення, розуміння та підтримку, прагнення зробити життя  закладу цікавішим!
     Новий рік – це завжди новий етап у житті, нові задуми і починання. 2021-ий був надзвичайно насичений та вимагав напруженої роботи всього колективу. Нам є чим пишатися і чому радіти в ці передноворічні дні, адже у нашому закладі  відбулося багато подій та змін, які ми достойно подолали і Новий рік ми зустрічаємо із новими здобутками, далекосяжними планами, оптимізмом та вірою у найкраще.
Бажаю оновлення та чистоти у всьому і завжди. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття та усвідомлення власного щастя! Бажаю Вам, щоб минуле приходило лише світлими спогадами, а справжнє залишалося радісним і успішним!
     Нехай новонароджений Господь обдарує усіх Вас своєю дитячою любов’ю та щирістю. Хай серця будуть сповнені Божим теплом, яке зігріватиме радістю, і миром, який проганятиме всякий страх та злобу! І коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай омріяне і найдобріше Ваше бажання здійсниться.

З Новим роком! Із Різдвом Христовим!
Директор             Хатуна УДУТ

 
 

Категорія: Вітання | Переглядів: 189 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]