17:43
З днем знань
Всіх школярів  стежка від дому привела до нашої рідної школи. Адже приводом зустрічі на шкільному подвір'ї  був особливий деньДень знань, наповнений дитячими усмішками, різнобарвними квітами і веселою піснею шкільного дзвоника. 
Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів.
Першовересневе свято  пройшло урочисто і хвилююче. Жодне свято не обходиться без гостей. За традицією, що склалася, в урочистих заходах з нагоди свята взяли участь голова селищної ради смт Кольчино  М.В. Дуб, депутат Мукачівської районної ради Могилевець М. Ф., начальник управління Пенсійного фонду в м. Мукачеві та Мукачівському районі Гунгредер В. В.  які щиро привітали дітей, педагогів та батьків із святом 1-го вересня. Зі словами привітання до усіх присутніх звернулася директор школи Х. В. Удут та  побажала усім учням гідно нести звання "Учень” та наполегливо здобувати знання, а педагогам та батькам набратися терпіння та наснаги для прийдешнього навчального року.  Привітала першокласників і перша вчителька Юско Г.В, яка чотири роки стане для них другою мамою, адже більшу частину свого часу маленькі учні будуть проводити у школі.
Крім того,  мали можливість висловитися й порадувати присутніх чудовими віршами й наші першокласники, в яких на обличчях сяяла посмішка, а в душі панувала легка схвильованість. Прикрасили свято пісенними номерами про школу, перший дзвоник та вчителів  учні 5 класу – Пушкарович Станіслав та Богдан Даніела, учениця 1 класу Обіцька Олександра, учень 6 класу – Віталій Горват. З захопленням декламували вірші про жовтогарячу осінь, про першу вчительку, про школу учениці 3 класу  Аліна Фаринич та Анастасія Кость. За традицією школи учні 11 класу урочисто передали ключ від знань та солодкі цукерки нашим першокласникам, щоб навчання було солодким та двері до нових знань вони завжди відкривали з легкістю.
Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупинятися  на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Щасти Вам!
Категорія: Свято | Переглядів: 581 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]