16:21
Всеукраїнський тиждень права у школі

    З 9 по 13 грудня 2019 року у нашій школі проводився Всеукраїнський тиждень права, мета якого ‒ підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини.
    Цікаво та змістовно класними керівниками  Куруц О.І., Барчій Н.Є., Біланинець Л.О., Обіцькою Т.М., Садварі О.М. та Мішко Н.М. за участі учнів 1-3 класів було проведено  різноманітні тематичні заходи такі як гра-мандрівка «Правовий букварик», інформаційно-просвітницькі хвилини «Прав без обов’язків не буває»,  вікторини «Мої права» та  «Правила для учнів - закон шкільного життя», конкурс «Право в малюнках», спрямовані на  підвищення загального рівня правової культури, виховання у дітей поваги до закону і прав людини.
    В рамках тижня 11 грудня учителем історії та правознавсва Пушкарович І.В. було організовано  участь учнів-старшокласників  в Інтернет –уроці права «Молодіжна  правнича платформа- впевнена позиція на юридичному полі »,під час якого діти мали змогу набути нових знань та вмінь у галузі права.
    Педагогами 5-11 класів було створено пам’ятки для учнів і батьків «Насильство над дитиною як чинник деструктивного впливу на формування її особистості». які повинні запобігати проявам булінгу, дискримінації та насильству в освітньому середовищі.
    У шкільній бібліотеці Фізер Н.В. організувала тематичну  виставку науково-публіцистичної літератути  «Правова освіта».
    Проведені  заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.
 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 364 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]