12:04
День довкілля в школі

   11 квітня 2014 року  на подвір’ї школи відчувалася певна метушня. А все через те, що учнівський та педагогічний колективи  разом з обслуговуючим персоналом школи взяли участь у Всеукраїнському суботнику з прибирання території. Це прибирання відзначилось масштабністю: у акції взяли участь 85% колективу.  

  Погода сприяла успішному проведенню поставленого завдання – забезпечити порядок на території школи та за її межами. Ми «оголосили війну» бур’янам, сміттю та отримали перемогу, адже добре попрацювали, щоб шкільне подвір’я, прилеглі до школи території, Обеліск Слави стали по-весняному красивими. Учні та вчителі озброїлися рукавичками та господарським реманентом.

   Результатом праці стало чисте подвір’я,  доглянуті клумби, акуратно підрізані кущі, охайні спортивні майданчики, прибрані від сміття узбіччя, дерева і тротуари були вибілені вапном. Додому всі пішли задоволені, веселі, з відчуттям  гордості за хорошу роботу, зроблену власними руками. Дуже хочеться, щоб у всіх, хто приходить в нашу школу, - дітей, батьків, гостей – приємне враження про неї склалося ще до того, як вони зайдуть у шкільні коридори.

Категорія: Події | Переглядів: 892 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]