12:20
Всесвітній день дитини!

     Щороку 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини — прекрасне свято радості та надії. Майже афоризмом стали слова «Без свят не буває дитинства!». Свята духовно збагачують дитину, розширюють її знання про навколишній світ, допомагають відновлювати старі й добрі традиції, об’єднують і спонукають до творчості Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними. 
     Цей день — це не тільки веселе свято для самих дітей, це нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними громадянами своєї держави. 
     Напередодні відзначення Всесвітнього дня дитини, 19 листопада в нашому освітньому закладі відбулись різноманітні тематичні заходи, а саме :

класними керівниками 1-11 класів були проведені виховні години та  інформаційно-просвітницькі хвилини такі як: «20 листопада – Всесвітній день прав дітей»,  "Подорож у країну прав дитини", "Дитинство під охороною закону";

лідерами учнівського самоврядування учнями 5-А,Б; 6-А,Б; 9-А та 11 класів були продемонстровані ілюсраційно-інформаційні стіннівки, які прикрасили коридори освітнього закладу та дали зрозуміти, що дитина - це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу;
вихователем групи продовженого дня №3 Душенькевич Т.Й., було створено тематичний  колаж  «Дитина – скарб нашого майбутнього» за участі учнів 3-4 класів.
     Пам’ятайте, що головне для кожного малюка – увага, турбота і любов. Кожен з нас може ощасливити дитину, подарувавши частинку свого тепла, особливо тим, хто цього потребує найбільше!

Є маленькі люди на планеті,
Невгамовні, часом смішні, діти.
З щирими та добрими серцями,
З допитливими і чистими очима.
Вони гідні найкращої долі.
Нехай ніколи їх не спіткає горе.
Нехай діти всієї Землі сміються дзвінко.
Хай живе Всесвітній День дитини!


Зі святом!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 459 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]