10:52
Всесвітній день дитини

Людство зобов’язане дати дитині найкраще…

Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Ми- люди і зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.

Всесвітній день дитини відзначається щорічно відповідно до рішення Генеральної Асамблеї. Актуальність проблем дитинства залишається високою, на жаль і до цього дня. Численні заходи та дії, навіть на законодавчому рівні, не в змозі повністю вирішити весь комплекс цих проблем, так як вони лежать швидше в моральній площині людського світогляду. Однак завдяки постійним загальним зусиллям і заходам, що вживаються, йде успішне сприяння підвищенню активності у вирішенні безлічі з існуючих і виникаючих проблем нашого підростаючого покоління.

У Всесвітній день дитини 20 листопада традиційно у нашій школі було проведено різноманітні тематичні заходи під гаслом «Знай свої права, дитино !».  Ми-учні та вчителі школи  приєднуємося  до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей! Вітаємо всіх, хто своєю працею і своєю наполегливістю зміцнює благополуччя підростаючого покоління, сприяє розвитку здорових стосунків і взаєморозуміння в цьому юному середовищі!

 Зі святом Вас, і нехай цей день залишить у Вас тільки приємні спогади!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 391 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]