14:39
Возз’єднались в ті далекії роки наші предки на віки...

   Те, що українці в серці є справжніми патріотами своєї держави, вже вкотре своїми діями доводять нам учні та вчителі нашої школи. Власне задля цього й були проведені різноманітні заходи в День Соборності України – прекрасне свято об’єднання, яке ми відзначаємо 22 січня.

   Всі заходи були спрямовані на те, щоб ще раз переконатися, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, наші серця об’єднані любов`ю до України. У 5-Б та 8-А класах була проведена бесіда з елементами вікторини «Молимось за тебе, Україно!», яку підготували класні керівники О.Р. Шух та Н.І. Копин. Учні 9-Б класу разом з класним керівником М.В. Гасинець переглянули відеоролик «Акт Злуки – кроки до мрії», виконали тематичний тест, щоб виявити рівень патріотизму та знання учнів про історичні події в Україні та стали учасниками інтегрованої гри –вікторини. У 7-А класі М. Ф. Сидор провела з учнями бесіду «Сила нашої держави в єдності українських земель» та створила «ланцюг єдності» з школярами. Для учнів 6-А класу Г. В. Дудинець - вчитель історії та класний керівник провела інформаційну хвилину «Сторіччя Злуки УНР та ЗУНР».

   У 5-А класі класним керівником Клим В.В. була проведена виховна година «Возз’єднались в ті далекії роки
наші предки на віки..»

   Крім того, завбібліотеки школи Н.В. Фізер підготувала книжкову тематичну виставку літератури в “Соборна Україна: від ідеї до життя”.

   Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 432 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]