20:44
Волі народної дзвін…

     З метою формування почуття патріотизму, поваги до історії держави, а також розвитку інтересу учнів до подій минулих років, які вплинули на основні процеси державотворення в Україні у нашій школі щороку традиційно проводяться різноманітні тематичні заходи. Серед них ті, що присвячені Українській революції. Особлива увага приділяється знаменній даті 29 січня,коли відзначаємо День пам’яті героїв битви під Крутами .
     Учні школи під керівництвом учителів історії  Дудинець Г.В. та Пушкарович І.В.  підготували та провели з старшокласниками тематичну годину спілкування, у ході якої було звернено увагу на патріотизм студентів Київського університету імені Святого Володимира, які незважаючи на молодий вік стали на захист самостійної України. Діти дізналися, що саме під час цієї революції відбулася трагічна подія, яка вплинула на свідомість багатьох українців – це битва на станції Крути. Цікавим та повчальним для присутніх був і перегляд документального відеофільму  "Лист без конверту" із серії "Невідома Україна ". 
     Учні 7-А та 11 класів цього ж дня підготували  літературно-музичну  композицію "Волі народної дзвін".
Під час  уроків  історії  для  школярів  5-11- х  класів  також було проведено інформаційно-просвітницькі  хвилинки «Події революції».
     У шкільній  бібліотеці 29 січня учні  мали  змогу переглянути тематичну виставку художньої  літератури, присвячену цим  трагічним подіям.
     Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. 
     Проведення таких заходів дає можливість формувати в учнів почуття  патріотизму, виховувати власну національну гідність, гордість за свою Батьківщину та повагу до історії українського народу. Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною…

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 322 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]