15:49
Вміємо працювати, вміємо й відпочивати!

     Щойно закінчився 2017-2018 навчальний рік. Учителі нашої школи після напруженої праці вирішили відсвяткувати вдалий і плідний навчальний рік.
     Адже корпоративні заходи - дуже важлива і невід'ємна частина життя будь-якого колективу. Сьогодні ефективна робота колективу - головна конкурентна перевага, запорука успіху нашого закладу. Корпоративні свята об'єднують і згуртовують, зміцнюють корпоративну культуру, виробляють лояльність співробітників, підвищують їх творчий потенціал, допомагають згладити конфлікти і непорозуміння, виконують функцію «фіксації і продовження» успіхів компанії. 
     Тому директором школи Удут Х. В. та головою профспілки Пушкаровичем І.В. було заплановано виїзд на природу в с. Лісарня. Виїзд на природу - відмінний привід поспілкуватися в неформальній обстановці і весело провести час, що було й зроблено. 
     Педагоги бути активними, веселими, цікавими, зняли напругу, налаштувалися на продуктивну роботу, яка чекає вже в наступному навчальному році. Смачний обід, запальні танці, свіже повітря, гра у футбол з колегами Верхновизницької школи –  збагатили нас  незабутніми враженнями та надихнули на подальшу активну роботу!

     Цінуючи досягнення одне одного,  ми разом прямуємо до цілей, розвиваємося,  вдосконалюємося. Тож колектив школи щиро дякує керівникам за відмінний відпочинок! 

Переглянути фото
 

Категорія: Події | Переглядів: 898 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]