09:10
ВІТАЄМО!

Шановна Хатуно Важаївно!

     Щиро вітаємо Вас з Днем народження і разом з Вами складаємо безмежну подяку Богу за дар життя. 
     Вами пишається наш колектив. Ви мудрий і справедливий керівник, талановитий організатор, неперевершений фахівець! Ви подаєте нам усім приклад людини, яка всього в житті домагається наполегливою працею. Ви ніколи не опускаєте рук, у Вас завжди є кілька запасних варіантів дій в тому чи іншому випадку. Ви дійсно справжній професіонал, Ми разом з Вами радіємо досягнутим  успіхам і пишаємося, що працюємо під керівництвом такої мудрої людини.
     Нехай кожна Ваша ідея втілиться в життя, а будь-яка справа приносить задоволення. Нехай кожен день буде насиченим та плідним,  професіоналізм, знання і відповідальне ставлення до роботи викликають заслужену повагу. Нехай ваш творчий потенціал ніколи не вичерпується, а вітер змін виправдовує Ваші очікування.
     Ще раз з Днем народження, шановна Хатуно Важаївно! Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!
     Щастя вам неземного, нехай Ваша домашня чаша буде переповнена комфорту, любові і добра, щоб завжди дотримувався здоровий баланс між роботою і особистим життям. Якщо сміятися, то тільки щиро. Якщо любити, то всім серцем. Якщо стрибати, то від щастя. Якщо мріяти, то домагатися бажаного, якщо вірити, то всією душею. 

     Нехай РІЗДВЯНА ЗІРКА Вашого життя і надалі буде такою яскравою. Божого Вам благословення.
З Днем народження, Хатуно Важаївно!


Колектив Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів


 

Категорія: Вітання | Переглядів: 175 | Додав: khatuna_udut1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]