10:44
Вітаємо!!!

Шановний Миколо Васильовичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого дня народження!


   Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов'язків, свідченням Вашої державницької позиції у справі служіння українському народові.
Тож нехай постійними супутниками у житті будуть мир і злагода у душі, у серці – доброта, а у справах – мудрість і виваженість. Нехай доля буде завжди прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Нехай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а любов, що Ви віддаєте людям, повернеться до Вас сторицею. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпності життєвих сил, натхнення та наснаги у здійсненні великих звершень на благо нашої Батьківщини.

   Педагогічний колектив Кольчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлює Вам щиру подяку за те, що Ви не були байдужими до наших проблем і завжди підтримували нас. Ми стократно цінуємо ваші зусилля і безмежно вдячні Вам за вашу людяність, доброту, щедрість, безкорисливість. Знаємо Вас як людину, у якої слова не розходяться із справами. Тож надалі залишайтеся таким, як Ви є, твердо йдіть до мети та будьте вірні своїм принципам.

       Хай і надалі буде плідною ваша нелегка праця. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа!

З повагою колектив школи

Категорія: Вітання | Переглядів: 550 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]