19:20
Відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек у школі

      30 вересня  святкується День Віри, Надії, Любові, але саме цей день Указом Президента України Леоніда Кучми від 14 травня 1998 року оголошено Всеукраїнським днем бібліотек, метою якого є підвищення ролі книги у суспільному та культурному житті. 
     Сьогодні кожна бібліотека – острівець духовності, а кожен бібліотекар – хранитель духовних скарбів. А ще бібліотека – Берегиня національної культури, скарбниця творчості народної.
     Тому, саме сьогодні 30 вересня 2020 року у нашій шкільній бібліотеці було людно. Першими навідались першокласники, які мали змогу «зустрітися» з казкою, відчути розмаїття казкового світу. 

    З цієї нагоди класним керівником 7-А класу Клим В.В. було проведено виховну годину з учнями «Дім ,в якому живе книга». Вихованці Валентини Василівни дізналися про історію створення книги,  про шлях книги з давнини до наших часів. З незвичайним захопленням та цікавістю хлопчики та дівчатка здійснили  віртуальну мандрівку в найкращі бібліотеки світу, переглянули як старовинні, так і сучасні книги. До розмови з дітьми долучилася і бібліотекар школи  Фізер Н.В., а на завершення зустрічі учні прийняли участь в акції «Подаруй книгу бібліотеці». 

     У 2 - А класі відбулася година спілкування на тему «Читання - моя суперсила». Класний керівник Куруц О. І. розповідала учням про значення читання в житті людини. Другокласники в ході гри відчули себе реставраторами книжок, повторили правила поводження з ними. Учні створили у класі виставку своїх улюблених книг і презентували їх друзям.
     В цей день діючими були виставки «У світі казок», «Книги які знають все», «Історія виникнення книг». 
     Заглянули в бібліотеку і вчителі , щоб дізнатися про світ захоплень своїх учнів та познайомитись з новими надходженнями. 
     День бібліотек – свято не лише для бібліотечних працівників, але й для усіх читачів. З книгою ми пов’язали своє життя, з нею ми працюємо і відпочиваємо, їй ми безмежно віддані.
     Бажаємо усім нам мати свою бібліотеку, яку ми з гордістю будемо представляти нашим друзям і гостям!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 357 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]