13:22
Відзначення різдвяно-новорічних свят у школі

     Новий рік та Різдво Христове – свята, на які з нетерпінням чекає кожна дитина. От і у нашій школі впродовж 26 та 27 грудня проводилися різдвяно-новорічні ранки, родинні свята, вогники та вечір відпочинку для старшокласників. 
     Для учнів початкових класів відбулося справжнє новорічне шоу «В очікуванні дива…». Дітей вітали запальний ведучий та, звісно, Дід Мороз і Снігуронька, виступи яких подарували усім присутнім хороший настрій, позитивні емоції, цікаві конкурси, хороводи та розваги. Яскраві враження залишилися у всіх після молекулярної феєрії. 
     Учні 5-их класів вразили присутніх тематичними виступами, а саме – «Казкова пригода»,підготовлена класним керівником 5-А класу Роман І.М., номерами художньої самодіяльності здивували учні 5-Бкласу під керівництвом класного керівника Желівняк М.В. 
     Справжню акторську майстерність показали учні 6-8-их класів. Вихованці Клим В.В. взяли участь у розважальній програмі конкурсах «Новорічний фейєрверк», а вертепне дійство до «До Віфлеєму» мали змогу побачити присутні за участі учнів 6-Б класу під керівництвом Шух О.Р.
     З уст хлопчиків та дівчаток 7-их класів під керівництвом класних керівників Дудинець Г.В. та Пушкарович І.В. прозвучали різдвяні колядки «Над Вертепом зоря сяє! » .
     Вертепне дійство «Різдво Христове»  в сучасному стилі, приємно вразило всіх присутніх у святковій залі неперевершеною майстерністю та справжнім акторським виконанням  учнями 8-го класу під керівництвом класного керівника Алексюк К.Ю.
     Справжнім сюрпризом свят стала новорічна танцювальна програма у виконанні учасників гуртків «Імпульс» та «Діамант», підготовлена Садварі О.М..
     26 грудня у святково прибраній залі відбулося свято співдружності за участі учнів-старшокласників  , яке мало незвичайну назву  «Blaсk and White ».Учні ,вчителі та батьки мали змогу в черговий раз переконатися щодо таланту та здібностей наших чудових учнів та дітей. Як і кожного року, він мав свою родзинку.,а саме завдяки Олегу Виннику, Ользі Поляковій, Верці Сердючці, Насті Каменських.
     Всі присутні отримали величезне задоволення від новорічно-розважальних та вертепних дійств, які підготували учні та вчителі. Щиро дякуємо і батькам учнів, які активно долучились до підготовки тематичних дійств.


З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Переглядів: 535 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]