11:21
Відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю

      Щороку на початку грудня у Міжнародний деньосіб з інвалідністю уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.
     Відзначення Міжнародного  дня осіб з  інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.
     В нашій школі традиційно щороку також  відзначається цей день.  Спільно з батьками, учні та  вчителі школи разом  усвідомлюємо, що зроблено, що можна зробити на підтримку цієї категорії дітей, і прикладаємо усі зусилля задля цих учнів.
     Тематичні виховні години, години спілкування, бесіди «Відкрий серце для добра», «Що означає бути людиною?», «Людина починається з добра», «Що значить бути добрим», «Твори добро, бо ти – людина», «Я вірю в силу доброти», «Добра людина – вихована людина», «Ти знаєш, що ти людина?», «Що ти можеш зробити для інших людей», «Ми живемо поряд з вами» та екскурсії було проведено класними керівниками 1-11 класів напередодні відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.
     Хочеться винести вдячність вчителям-наставникам  Клим В.В. (6-Аклас), Пушкаровичу І.В. (7-Б клас), Копин Н.І. (9-А клас),Гичко Є.К.(3-Б клас) ,які щодня прикладають багато зусиль для того,щоб діти з певними фізичними, розумовими та психологічними вадами мали змогу одержувати знання нарівні з іншими однолітками і відповідно стартувати у доросле життя та робити успішну кар’єру.
     

Категорія: Події | Переглядів: 354 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]