15:06
Відзначення Дня захисників та захисниць  у закладі

     В житті часто спостерігаємо, як сьогодення перекликається зі старовиною, адже ми повинні бути гідними спадкоємцями духовних цінностей і продовжувачами багатих традицій і славних справ предків. 
     День 14 жовтня є одним із найбільших релігійних свят осені, адже  українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Саме вона  своїми молитвами  покриває нас від зла і завжди готова розпростерти Свій Покров над кожним з нас. З її  заступництвом всі ми пов’язуємо усі свої надії.
     Цей день також було проголошено Днем Українського козацтва, історія якого є однією з найвеличніших сторінок життя українського народу. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження України. Й нині сотні тисяч нащадків козаків розвивають кращі традиції своїх предків, котрі є для них взірцем доблесті, шляхетності, відданості Вітчизні. 
     Також 14 жовтня знаменується , як символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, як пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і охороняє її зараз, коли на східних територіях України йде боротьба за її незалежність і суверенітет. Попри зміну часів і політичних систем, нині цей день іменується Днем захисника та захисниць України і, звичайно, асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.
     Саме тому, напередодні цих трьох визначних подій впродовж 12-13 жовтня 2021 року у нашому закладі було проведено різноманітні виховні заходи. Тематичні уроки Мужності, проведені класними керівниками, відбулись у 1-11 класах. 
    Цікаво та змістовно організовано проведення виховного дійства «Козацькому роду - нема переводу» класним керівником Пацьо А.В. за участі учнів 5 - Б класу, а на вихованців Свистун Г.М., учнів 2 - А класу  чекала спортивно-розважальна програма «Нумо, козаки!» .
     Тож бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами, уберігає від бід, зла та негараздів!
                                                                                   ЗІ СВЯТОМ!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 202 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]